tiistai 31. heinäkuuta 2012

Yhteenveto Heinäkuu 2012

Tässäpä yhteenvetoa koiriemme heinäkuisista koitoksista:


Pertti: 
Sijoitukset 3: 0-0-2
Kaikki lähdöt Pertillä olivat 280 metrin matkalla, joka ei vielä Pertin juoksutyylillä tuo sitä parasta osaamista esille. Ennätys tuomarinkartanolla 19.00 sek. Seuraavaksi Pertti osallistuu GRL SM-kilpailuun ensimmäistä kertaa veteraanina. Siellä matka on myöskin 280m, vaikka pidempi matka oikeasti sopisi paremmin Pertille. 5.7. Pertti juoksi kaupin harjoituksissa sähköisellä ajanotolla 2/3 sijoituksen ajan 23.81. Ehkä syksymmällä sitten muutama veto 350 m matkalta? Pertti on lisäksi Kaupin harjoituksissa juossut muutaman lähdön koejuoksukaverina nuoremmille koirille.


Martta:
Sijoitukset 3: 2-1-0
Martan kaikki heinäkuun lähdöt tulivat Derbystä heinäkuun alusta. Martta oli päässyt yllättävänkin nopeasti hyvään kuntoon pentujen jälkeen enkä odottanut missään tapauksessa kahta arvokisahopeata tälle kaudelle. Tavoitteet Derbyn jälkeen tuli WH ratamestaruuskilpailuun, mutta sitten luonto määräsi toisin. Ennen kisojen alkua juoksu oli alkanut ja taas alkoi lepokausi. 5.7. Martta juoksi kaupissa 350 m sähköisellä ajanotolla ajan 23.28 sek. ja sijan 1/3. Tältä kaudelta Martan parhaat ajat jäivät juoksematta, eihän se vuosi vielä ole ohi? Ensi vuonna Martan pitäisi tehdä radalle paluu ja juosta ehjä kausi ilman juoksuajan määräämää taukoa. Sitä odotellessa....


Stella:
Sijoitukset 3: 1-0-1
Stella aloitti kisauran WH ratamestaruuskilpailuista. Stella oli aivan arvoitus omistajilleen, sillä kevään juoksuajan jälkeen vauhti kävi pohjilla ja lisäksi ryhmässä juoksemista ei oltu harjoiteltu kuin muutaman kerran Pertin ja Martan vauhdissa. 5.7. Stella juoksi Martan ja Pertin kanssa yhteislähdön 350 m matkalla, häviten Pertille niukasti. Stellan aika tuolloin oli 23.84. Ensimmäinen virrallinen startti meni kuitenkin loistavasti. Aikajuoksuissa sijoitus 1/3 piti kokeneemmat koirat hienosti takanaan sulkemalla sisälinjan ja aika 350 m matkalla 23.35 sek. Finaalissa kokemattomuus tuli hyvin esille kun johtopaikan hankittuaan takakaarteessa ei vauhti enään riittänyt kokeneiden koirien perässä. Sijoitus 4/6 oli kuitenkin hyvä suoritus nuorelle koiralle. Kaupissa haettiin kokemusta GRL:n kisassa, mutta kyyti oli kovaa poikien seurassa. Seuraavaksi juostaan lähtöjä SM starteissa ja katsotaan kuinka pitkälle vauhti riittää. Parhaat ajat jäävät kuitenkin syksyn kilpailuihin ja tämän vuoden tavoitteena on saada Stellalle onnistumisia ryhmälähdöissä.


Armi:
Armi sai koejuoksut juostua, mutta virallista kirjaa radalle ei ole vielä haettu. Rata on ollut pelkästään harjoituksissa mukana ja kerran onnistunut saamaan lähdön missä ei jäänyt viimeiseksi!! 12.7. sähköisellä ajanotolla Armi juoksi yksin 280 m ajalla 22.08 sek. Parantamisen varaa siis jää ja tuolla ajalla ei kyllä KV-aikoja päästä hätyyttelemään ihan äkkiä. Maastokisoissa armi kävi Tampereen KV maastoissa juoksemalla sijoituksen 17/30 SA tuloksella. Maasto tuntui muutenkin sopivan hyvin Armille. Ehkäpä tänä vuonna toisetkin ellei juoksuaika pääse "yllättämään". Porin KV näyttelystä Armi pokkasi Nuorten luokkavoiton ERI SA:n kanssa. Siitä sekin jatkuu.


Hilkka:
Hilkka on harjoitellut radalla koppia ja kaarretta. Homma sujuu ongelmitta, vaikka kopin takaluukkua ei vielä kiinni ole laitettu. Portilla odottelee kuitenkin että koppi aukeaa. 12.7. virallisella ajanotolla 80 m Hilkka juoksi ajan 6.66 sek. Tästä jatketaan samaan malliin, koejuoksuikä ei tällä kaudella tule vastaan, ja kilpailuikä tulee vasta ensivuonna vastaan. 24.7. mittauksessa Hilkan korkeus oli 45.1 cm, ja paino 10.8 kg. Vielä on siis varaa hieman kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti