sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kauden avaus

Keskiviikkona 24.4. kävin Turun Metsämäessä kauden avajaisharjoituksissa. Mukana olivat neljä Whippettiä. Pertti ja Stella ottivat yhteisstartin ja tulivat maaliin järjestyksessä Stella 22.08 ja Pertti 22.34. Matkana oli siis 325 m. Lähtö oli suhteellisen tasainen, mutta Stella otti koiran mitan eroa ennen kaaretta ja sisälinjan turvin piti paikan maaliin asti. Tultaessa pysähdyspaikalle Pertti oli kuitenkin ohittanut Stellan.

Armi juoksi saman matkan soolona, aika oli 25.44 sekuntia. Hilkka ottin tuntumaa Metsämäen rataan ensimmäistä kertaa. Lähtökopista otti ehkä hieman huonon startin kokemattomuuttaan, mutta juoksi ainakin takasuoran hyvällä linjalla (etusuoraa metsämäessä ei juuri näekkään). Aika oli 22.12 sek. Kaikkien aikoihin on oltava tyytyväinen. Ajat olivat käsiaikoja, joten hieman toleranssia on syytä ottaa mukaan.

kuva Viera Gent


Martalla on juoksuaika päällä, joten kausi Martan osalta alkaa sitten syksyllä.

Perjantaina Stellalle suoritettiin toinen mittaus ja hyvin oli mitta pysynyt paikoillaan. Uudeksi säkäkorkeudeksi tuli 47,3 cm, eli Stella jatkaa ns. normaalikokoisten sarjassa kilpailu-uran loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti