keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Yhteenveto touko-kesäkuu 2012

Juhannus taitaa olla meille ensimmäinen vapaaviikko sitten kisakauden alun. Kilpailukauden kahdesta ensimmäisestä kuukaudesta voisi vetää pienen yhteenvedon:


Pertillä ratalähtöjä takana yhteensä 3, joista sijoitukset 0-1-1. Lisäksi Pertti on kerännyt kaudelta kaksi maastostarttia, joissa ei mitään mullistavaa ole tapahtunut. Edellinen maastokisa päättyi tulokseen 0. Pertti on avustellut Kaupissa useissa koejuoksuissa kavereina, valitettavasti näistä suorituksista ei ole aikoja saatavilla.


Martta on alkukauden jumien ja pennuista toipumisen jälkeen osoittanut muutamia hyviä startteja radalla. 5 starttia sijoituksilla 2-1-2, mukaan mahtuu TähtiSprintteri 2012 -kisan hopeasija. Seuraavaksi Martta on ilmoitettu rataderbyyn ja tarkoitus on niistä jatkaa Whippettien Ratamestaruuskilpailuihin.


Stellan alkukausi on sujunut harjoituksissa ja koejuoksuja suorittaessa. Stella on juossut soolon ja ryhmäkoejuoksut läpi. Nyt kirja-anomus on postissa ja ehkä ensimmäinen startti ehditään ottaa ratamestaruuskisoissa. Stellan juoksuaika oli huhtikuussa ja siitä toipuminen on vielä kesken.


Armi on harjoitellut radalla, juossut soolokoejuoksun ja ensimmäisen ryhmäkoejuoksun hyväksytysti. Armin kanssa alkukausi harjoiteltiin kopista lähtöä. Se onnistuu nyt hyvin, kun alkukaudesta siellä piti kääntyä ympäri. Maastokirja on anottu ja Armin olisi tarkoitus juosta Tampereen KV-maastoissa 8.7. Myöskin toinen ryhmä olisi tarkoitus juosta heti kun mahdollista. Whippet-Harrastajien erikoisnäyttelyssä Armi sai EH:n, kuten suurin osa muistakin koirista.


Hilkka on käynyt harjoittelemassa radalla moottorivieheen perässä ja koppiharjoitteluakin on tullut tehtyä. Viime viikolla ensimmäinen kerta kopin läpi moottorin perään ja eilen Hilkka lähti jo etuveräjä kiinni kopista. Loistavasti seuraa viehettä. Aluksi tosin käy tarkistamassa, että moottori sammutetaan ja sitten tapetaan rättiä.


Kasvateista Kaupissa moottorin perässä on käynyt myöskin Nikita ja Nalle. Upeaa menoa radalla. Lisäksi Hyvinkään harkoissa ja kisoissa on käynyt Kike ja Kake tutustumassa ympäristöön. Kaikki pennut ovat mukavan luonteisia ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Mielestäni tämä tarkoittaa, että kaikki omistajat ovat tehneet työnsä hyvin pentujen eteen. Kiitos heille!


Hilkka, Nalle ja Nikita kaupissa 14.6.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti