perjantai 31. toukokuuta 2013

Ratakilpailuja

Kilpailukausi on jo alkanut ja meillä asuvista koirista tuntumaa rataan on ottanut kilpailujen muodossa Pertti (Ekspertti) ja Stella (Ankaa). 25.5.2013 koirat ottivat osaan Sprintti Derbyyn, joka on GRL:n liiton sprintti matkan arvokilpailu joka juostaan 325 m matkalla. Koirat olivat positiivisessa kunnossa sillä Stellan aika oli 21.72 ja Pertin aika 21.77. Nämä tulokset johdatti molemmat koirat finaaliin. Samassa kilpailussa Hilkka (Ex Visu Amor) juoksi soolokoejuoksun jonka meni aikaan 21.74. Soolokoe luonnollisesti on hyväksytty.

(c) Ida Amalia facebookissa
Seuraavaksi kisaavat 1.6.2013 Pertti ja Stella Sprintti Derby finaalissa, ja samassa kilpailussa juoksee sijoituslähdön 325 m matkalla Hilkka ja Martta (BJ-Martta).

Kake (Carpe Diem) juoksi ensikilpailunsa 29.5.2013 hyvinkäällä järjestetyssä kilpailussa. Kaken ensimmäinen startti päätyi upeasti voittoon ajalla 19.01 ja matkana oli 280 m. Onnea Lasse ja Eeva. Ikävästi Kakelta löytyi seuraavana päivänä etutassun varpaasta pieni haava ja nivelestä pieni paisuminen. Tästä johtuen muutaman viikon lepotauko kisoissa.