keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

1.6.2013 Sprintti Derby Finaalissa

Martta ja Hilkka osallistui SD:n finaalipäivänä järjestettyyn sijoituslähtöön. Lähtö toimi samalla kahden nuoren koiran ensikilpailuna, joten jännitystä oli lievästi ilmassa. Hilkan lähtö myöhästyi huomattavasti muuhun porukkaan nähden, mutta otti hyvin kiinni porukkaa lähtösuoralla ottaen hieman kylkikontaktia Martan kanssa linjojen haussa. Puoliveljekset Försti ja Rete painoivat kaarteeseen johdossa. Martan juostessa poikien perässä omaa juoksuaan Hilkka juoksi neljäntenä maaliin. Erittäin mielessäni olin että Hilkka ohitti Martan kaarteessa maalin jälkeen. Myös Martan aika vaikutti todella nopealta, sillä 15 m/s ylitys tässä vaiheessa kautta 3-4 vko kiiman jälkeen on lievä yllätys.

Hilkka (3), Martta (1), Försti (2), Rete (4)

om: Maria & Juha Jauhiainen1 kasv: Old Road's belgia

Päivän finaalilähdössä oli mukana Pertti ja Stella. Stella otti kohtalaisen lähdön, mutta kaarteeseen tultaessa haki linjan oudosti ja ilmeisesti pienen törmäyksen johdosta putosi joukon hännille. Nostaen sijoituksen kuitenkin hienosti neljänneksi pitämällä sisälinjan maalisuoralla. Pertin lähtö oli porukan hitain, mutta tasaisella juoksulla haki hienosti kolmospaikan. Pertiltä hieno suoritus, kun oli kilpailun ainoa veteraani-ikäinen koira. Stella piti hienosti nelostilan. Mainittakoot, että sijat 3-5 menivät 0.02 sekunnin sisälle.

Pertti (6) Stella (3) ja voittoon juoksemassa Bruno (1)

om: Tuula Malvisalo Ja Erkki Ruusunen kasv: Waterram

Onnea lähtöjen voittajille vielä kerran!

Seuraava kilpailu Stellalla on 16.6. Kaupissa, jossa Stella juoksee sijoituslähdön 350 m matkalla. Muut koirat treenaavat harjoituksissa.